Stäng
  • Öppettider

Murverksprojektering

Tegel är en del i ett fasadsystem där alla ingående material och arbetsmoment måste harmonisera. Vi ser till att materialsatsen effektivt går att utföra på arbetsplatsen, samtidigt som estetik, teknik och miljö möter ekonomin i ert tegelprojekt.

VI FINNS MED UNDER HELA BYGGPROCESSEN

Vi hjälper beställare med en tidig projektering utifrån fasadens förutsättningar, så att upphandlingen av entreprenaden blir tydlig och korrekt. För entreprenören finns vi med kunskap, närhet och service som underlättar arbetsplatsen.

 

Vår styrka är att leverera en komplett projekterad fasadlösning, anpassad efter varje projekt. Vi hjälper dig som beställare att välja tegel från våra utställningar, tar fram tegelprover och provmurar och hjälper till med fogfärger och förband. Våra konstruktörer tar fram en komplett murverksprojektering där rörelser, laster, infästningar, öppningar och avbärningar som visualiseras i framtagna anvisningar och specifikationsunderlag, är anpassade efter ditt projekt. Vi offererar sedan ett komplett murverk till entreprenör och hjälper till att starta upp och följa arbetsplatsen.

Vår projektering består i flera olika steg som börjar i de tidiga idéskisserna.

 

Vår murverksprojektering är konsultförsäkrad.